Cine suntem noi?

De aproximativ 2 ani s-a născut Cromedia. Odată cu agenția asta, am renăscut și noi. Am făcut dintr-un hobby să devină business și noi credem că asta este cea mai mare realizare pe care o poate avea cineva. În plus, suntem o o echipă și ne bazăm unii pe alții în toate proiectele la care lucrăm. Noi reprezentăm Cromedia și vă stăm la dispoziție pentru conținut proaspăt și optimizat, strategii de optimizare și platforme sau idei noi pentru site-urile voastre.

Realizăm cu plăcere site-uri, magazine online și bloguri pentru clienții noștri. Ne ocupăm împreună de proiecte ca optimizarea seo, design-ul unui site nou, implementerea de platforme să aibă standardele dorite atât de noi cât și de client, dar înainte de toate suntem agenția de publicitate care îți poate deveni prietenă în procesul tău de optimizare și strategii de marketing online. Noi suntem Cromedia. Avem principiii și ne bazăm că ajutăm pentru că avem experiență în spate. Însă înainte de toate suntem avem și pretenții. Ne dorim ca clienții noștri să înțeleagă care sunt demersurile pentru o colaborare eficientă și să fie serioși.

Cine este Cromedia?

Cromedia este o agenție cu un singur scop. Prin ea vrem să arătăm tuturor clienților că blogosofera, autoritatea site-urilor puternice și ideile geniale aduc rezultate. Scopul nostru va rămâne același. Vrem să vă arătăm că ideile ilustre, strategiile noastre de SEO și marketing pe care le-am experimentat în câțiva ani au succes. De asta ne aflăm astăzi aici, formând o echipă. Ne dorim ca Cromedia să lase zâmbete pe chipurile clienților noștri. Iar asta va fi posibil doar dacă vă facem mulțumiți.

Mai jos suntem noi, unii mai tineri, alții mai maturi, cu idei inovative, cu zâmbetul pe buze,formând o echipă de succes cu un singur deal- care este: ” Să învețe Google că ideile mici pot deveni mari”!

sergiu

Sergiu Nicolae

CEOSergiu poate fi descris în câteva cuvinte: Atent la detalii! E omul de bază și cu ideile la el. A studiat Jurnalismul și a cochetat mult timp cu ideea că trebuie să avem ceva al nostru. Se zice că uneori te naști pentru ceva anume și excelezi în ceea ce faci, dacă îți place. El este Sergiu! Omul care s-a gândit la Cromedia ca și la o prietenie de lungă durată cu clientul în optimizarea business-ului pe care îl are. Și a reușit! Astăzi suntem o echipă!

213213

Ana Precup

Genial Manager – Ana poate fi descrisă în câteva cuvinte: Punctulă și corectă în ceea ce face. Se poate lăuda cu multe campanii SEO pe care a reușit să le finalizeze și a cochetat foarte mult timp și încă cochetează cu funcția de blogger, dar și Specialist Social Media&SEO. Ana este cea care se ocupă de SEO și promovarea online pe canalele de comunicare de care dispunem pentru clienții noștri. De asemenea, pune la punct și discută cu echipa lucrurile ce țin de creație, organizare, deadline și inovație.

cristi

Cristi Olărescu

Front-ed Developer – Cristi poate fi descris în trei cuvinte: parte tehnică, programare și php line. A avut această vocație de mic și a făcut ca dintr-un hobby să devină business. Cochetează cu funcția de designer și developer în același timp, cu cerneală uscată pe licență, de la an la an a încercat să ofere clienților calitate și site-uri cu concepte inedite create împreună. Ne-a impresionat eficacitatea soluțiilor găsite de el. De asemenea este omul atent la detaliile pe care clientul și le dorește, înainte să se apuce de proiect.