Advertoriale

Advertoriale si campanii de advertoriale. Considerăm aceste advertorialele parte din procesul link-building al unui site. Advertorialele sunt articolele ce îmbină un scop publicitar cu stilul jurnalistic. Ele sunt doar niște texte bine scrise conform algoritmilor SEO și se axează în mod concret pe cuvintele cheie pe care le oferiți. Ce vrem să specificăm este că advertorialele premium așa cum le numim noi, vă sunt benefice atât acum având în vedere că veți avea audiență, dar și pe viitor când cuvintele cheie sunt poziționate mai sus cu câteva poziții.

 

Cum sunt privite aceste advertoriale?

Advertorialele trebuie privite ca și o strategie de marketing pe termen lung. Iar ele se realizează prin intermediul blogurilor, site-urilor de nisa și a consumatorilor care sunt pe același segment de subiect și aduc în primul rând vizibilitate în mediul online, dar și optimizare SEO în Google, având în vedere că odată ce se vor indexa articolele va crește și importanța paginilor/cuvintelor cheie care fac referire la produse sau la categoriile din site-ul vostru.

blog

Ce fel de advertoriale vă putem oferi noi?

Vă oferim advertorialele, scrise corect gramatical și axate pe subiect. În funcție de specificul pe care business-ul dvs îl abordează, noi vă oferim spre alegere/ site-urile/blogurile și vă ajutăm să vă promovați eficient în online prin intermediul lor. Advertorialele și campanii de advertoriale sunt acele strategii de marketing/optimizare seo care nu ar trebui să lipsească din nicio afacere online.

 

De ce să apelați la noi pentru advertoriale?

1. Advertorialele au un cost redus și aduc vizibilitate.

2. Suntem aici să îți recomandăm care sunt site-urile și blogurile ce te pot ajuta.

3. Suntem sociabili și prietenoși. Discutăm cu clientul și aflăm ținta acestei campanii.

4. Avem pachete în funcție de specificul business-ului vostru.

5. Facem campanii atractive.

6. Vă ajutăm să aduceți vizibilitate brandului vostru.

 

Vreți o campanie de advertoriale?

Dacă vreți vizibilitate, trafic și afișări dublate pe site, cuvinte cheie optimizate și advertoriale pentru site-urile voastre, noi suntem aici să răspundem întrebărilor voastre și să vă ajutăm să vă optimizați corect. Contactați-ne!

Vrei să lucrezi cu noi? Contactează-ne!

Solicită o ofertă

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon