Campanii AdWords

Campanii Google Adwords pentru cei care vor să vândă printr-un click. Mulți dintre noi apelăm la campanii Google Adwords atunci când vrem să vindem un produs pentru publicul țintă și nu doar atât. Însă marea problemă este atunci când băgăm de exemplu 1000 de lei noi și nu scoatem decât 500. Campaniile de google adwords sunt create ca să vindeți, dar doar dacă sunt setate corect vă veți putea scoate investiția pe plus. Adică pentru fiecare leu băgat trebuie să vindeți de încă un leu, ca să numiți campania profitabilă.

Cum lucrăm atunci când facem o campanie Adwords?

Nu ne considerăm experți, dar majoritatea campaniilor de Google Adwords care au trecut prin mâna noastră au avut succes. În primul rând, înainte de a crea o campanie pentru dvs, facem cunoștință și încercăm să înțelegem unde vrea să ajungă afacerea voastră. Apoi stabilim o strategie. Deschidem un cont, îl configurăm și realizăm anunțul pentru campanie. Configurăm și instalăm Google Analytics, dar realizăm și landing-page pentru campania de adwords care se va derula. În funcție de nevoile voastre, facem research la cuvintele cheie, copywrite pentru anunțurile din campanie și ne asigurăm că am creat o campanie reușită!

Vreți campanii Google Adwords?

Pentru a vă oferi mai multe detalii decât am putea scrie aici, cea mai eficientă metodă în momentul de față este comunicarea. Sunteți interesați de o campanie Google Adwords? Noi suntem aici să discutăm cu dvs. și să vă ajutăm să luați cele mai corecte decizii când vine vorba de promovarea pentru care vreți să optați. Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne contactați.

Alegeți să vindeți și să vă optimizați site-ul printr-o campanie de Google Adwords

Adwords este cea mai rapidă modalitate de a ajunge în top pe cuvintele cheie, poziționate în motorul de căutare Google. Dar este și cea mai bună variantă atunci când vreți să ajungeți mai repede în atenția potențialilor clienți. Cel mai interesant lucru este că la o astfel de campanie adwords voi sunteți șefii. Plata se face per click și sunteți singurii care vor putea vedea care este rata de conversație per click-urile ce vor redirecționa către site-ul vostru.

Vreți campanii Google Adwords? Contactați-ne!

adwords

Solicită o ofertă

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon